Arrangement


Cabrio huren Utrecht

Hét bedrijfsuitje van het Groene Hart. Alfa Spider rijden & Varen.

Het ultieme arrangement voor rij- en vaarplezier. 4 uur Spider rijden door de kleine gezellige dorpjes welke de vecht bezit en 2 uur varen met Uw Salonboot over de Vecht met een glaasje Prosecco of frisdrank. De tocht is uiteraard inclusief uw schipper Arjen Zweedijk, die ook als gids desgewenst veel kan vertellen over de prachtige Vecht en Loosdrechtse Plassen.

De all-in prijs op basis van 8 personen en 2 personen per auto is € 99,- p.p. incl. btw.

Dit arrangement is uitsluiten te boeken via de website van uwsalonboot.nl.

Cabrio huren

Als een ‘Spider’ door de Vechtstreek!

De Vechtstreek is een uitgelezen gebied om heerlijk te toeren in een unieke cabrio! De Alfa Spider is een heerlijke wagen om de omgeving samen mee te ontdekken. Voel de wind door je haren en geniet. Rij door de charmante dorpjes als Loenen aan de Vecht, Breukelen, Laren, Loosdrecht en zoveel meer. Boek nu dit unieke arrangement bij de Nederlanden:

SPIDER ARRANGEMENT – 1 nacht
* 1 dag rijden in een Alfa Spider van 0900 – 1700u
* een 4 gangen menu du chef / de Nederlanden
* een overnachting in één van de hotelkamers van de Nederlanden
* een uitgebreid ontbijt geserveerd aan tafel / de Nederlanden

Standaard kamer €220.- p.p.p.n.
Luxe kamer €235.- p.p.p.n.
Suite €285.- p.p.n.

Dit arrangement is alleen op aanvraag via info@duettorent.nl of info@nederlanden.nl vanwege de beschikbaarheid van de kamers en de auto’s. Er zijn 4 Spiders beschikbaar, boekbaar voor gezelschappen tot 8 personen. U kunt bij de reservering aangeven of u op de dag van aankomst of van vertrek gebruik wilt maken van de auto. U haalt de auto op in Loenersloot, 5 minuten rijden vanaf de Nederlanden, daar levert u de auto ook einde van de dag weer in.

Voor meer informatie: www.nederlanden.nl

Cabrio huren Amsterdam
Cabrio huren Utrecht